grazasemptyporemptynosemptyvisitar

4 mar 2010

BREOUAT




A mamá de Wisam mandounos este doce marroquí tan saboroso feito con améndoas, auga de azahar, canela en po, azúcar e follas de fariña triga para os envolver.

6 comentarios:

soledad dijo...

Me encantaría conocer la receta de la mamá de Wisam para hacerla en casa.¿Es posible?
Me encantan los dulces y especialmente los de origen marroquí.
¡¡Tienen una pinta exquisita!!
Sois afortunados/as por poder compartir vuestra gastronomía con compañeros/as de otros lugares del mundo, ¿lo sabíais?

Anxos e Cia. dijo...

Moitas grazas polos teus amables comentarios.
Subiremos a recieta, cando teñamos algúns datos que faltan.
Bicos

Anónimo dijo...

Imane( mamá de Wisam)moitas grazas polos doces tan deliciosos que enviaches.
O alumnado de 1º

Anónimo dijo...

mmmmmmmmm que rico de quen seran???????????????????? de Ainoa,Brais.N,Cris...







ALEX E IVÁN

Anónimo dijo...

deben de estar moi ricos


de Alba y Clara 5º

Anxos e Cia. dijo...

Moitas grazas nenos e nenas de 5º nivel, habitantes deste blogue ata hai pouco tempo, xa se vos botaba de menos.
Bicazos